Tandartsenpraktijk Uithuizen
 


Financiën In onze betalingsvoorwaarden vindt u wat wij van u verwachten en wat u van ons kunt verwachten.

Wij werken volgens de in Nederland vastgestelde tarieven. Kijk hiervoor op deze site. Vaak worden tarieven gecombineerd gebruikt. Zo trekken wij geen tanden of kiezen (extractie) zonder een röntgenfoto te nemen, waarop de wortels goed te zien zijn. Ook zullen we altijd eerst een diagnose stellen, voordat er een behandeling plaatsvindt.
Genoemde tarieven zijn exclusief tandtechniekkosten. Indien er techniekkosten zijn gemaakt, staat er een asterisk ‘*’ bij. Wij kunnen de kosten voor u opvragen bij het tandtechnisch laboratorium. Heeft u daar vragen over, bel ons gerust.
Techniek kosten worden altijd 1-op-1 doorgerekend.

Declaraties per e-mail en soms nog per post.
Wij versturen de meeste declaraties per e-mail. Deze declaraties worden via een beveiligde e-mail verstuurd genaamd Zorgmail. U ontvangt een verificatie code op uw 06-nummer of via uw e-mail. Zorg dat wij beschikken over uw juiste telefoonnummer en e-mailadres. Heeft u geen e-email adres dan sturen wij u uw rekening per post.

Ons bankrekening nummer is NL 79 RABO 0362 678 820.


Verzekeringen
Er zijn veel verschillende verzekeringspakketten. Op de site  Tandartsverzekering Vergelijken  kunt alle informatie vinden om uw keus te maken. Wij dienen bij alle zorgverzekeraars uw behandeling rechtstreeks in. Afhankelijk van de aanvullende tandartsverzekering die u kiest, wordt mogelijk een deel van de behandeling niet vergoed en ontvangt u daarvoor een rekening van ons. Wij hebben géén contracten afgesloten met verzekeraars voor 2023.


Kosten gemiste afspraak
Mocht u een afspraak missen, dan brengen wij de kosten in rekening onder een code genaamd C90. Deze kosten krijgt u niet vergoed van uw zorgverzekeraar. De hoogte van de kosten is afhankelijk van de geplande behandelduur. De afspraak moet minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd. Als u binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak afzegt, ontvangt u een rekening.  Deze bedraagt in 2023  € 14,91 per 5 minuten.


Materiaal- en techniekkosten
In overleg met u zal besloten worden tot de meest geschikte behandeling en tandtechnische werkstukken. Vanzelfsprekend kan hiervoor een begroting worden gemaakt, voordat u besluit tot de behandeling.
De laboratoria waar wij mee samenwerken zijn Dentaal Totaal te Hoogezand en Excent te Groningen.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info